لوگو برجیس
درمان سنتی درد لگن

درمان سنتی درد لگن

محصولات برجیس

درمان دارویی؛ قرص برای درد استخوان لگن

اگر درد لگن، با تمرین‌های مختلف و با فیزیوتراپی آرام نشود باید به سراغ درمان دارویی رفت. گاهی درد لگن همراه با مشکلاتی مانند کبودی، خونریزی یا تب است. در این صورت هم باید حتماً به پزشک مراجعه کرد. برای تسکین درد لگن، پزشک ابتدا باید بداند که مشکل از کجاست. به این منظور، به سراغ عکسبرداری و ام آر آی هم خواهد رفت. معمولاً درمان‌های اولیه با داروهایی مسکن ساده شروع می‌شوند. این مسکن‌ها عموماً دردهایی که بر اثر ضایعات نه چندان جدی باشند را آرام خواهند کرد.

عموماً برای درمان دردهای مربوط به لگن، به سراغ داروهای مسکن التهابی می‌روند، چون این درد را می‌توان در گروه دردهای التهابی قرار داد. معمولاً این داروها که در گروه داروهای غیر استروییدی قرار می‌گیرند، بدون نسخه پزشک هم قابل تهیه هستند.

  • پروفن: ایبوپروفن اولین و بهترین داروی غیر استروییدی برای درمان دردهای لگنی است. بروفن اصولاً برای دردهای التهابی تأثیر خوبی دارد.
  • ژلوفن: یکی دیگر از داروهای مسکن غیراستروییدی، ژلوفن است که از خانواده پروفن است. این دارو هم باعث کاهش دردهای التهابی می‌شود. ژلوفن دارویی است که برای کسانی که مبتلا به مشکلات معده مانند زخم معده هستند اصلاً مناسب نیست.
  • ناپروکسن: یکی از بهترین مسکن‌ها بری تسکین دردهای التهابی ناپروکسن است. ناپروکسن برای افرادی که مبتلا به دردهای مفاصل، عضله و آرتروز هستند هم داروی بسیار خوب با عوارض جانبی کم است. این دارو در روده جذب می‌شود و باعث بروز مشکلات در معده برای کسانی که معده‌های حساس دارند نمی‌شود.
  • سلکوکسیب: این دارو هم در گروه داروهای غیراستروییدی است. سلکوکسیب یک مسکن بسیار خوب برای درمان دردهای التهابی است. این دارو در کبد جذب می‌شود و به همین دلیل برای کسانی که مشکل معده دارند انتخاب خوبی است. اما اگر کسی دارای مشکلات گوارشی خاصی باشد نباید از این دارو استفاده کند.

داروهایی که نام بردیم همه در گروه داروهای غیراستروییدی هستند. این داروها نیازی به تجویز پزشک ندارند. اما در صورتی که میزان التهاب زیاد باشد یا عوارض و نشانه‌های دیگری هم به جز درد لگن وجود داشته باشد، پزشک اقدام به تجویز داروهای دیگری نیز خواهد کرد. داروهای استروییدی که برای درمان التهاب لگن توصیه می‌شوند هم به صورت خوراکی و هم موضعی استفاده می‌شوند.

  • ملوکسیکام: این دارو با مهار آنزیم‌هایی که باعث ایجاد التهاب در بدن می‌شوند، دردهای لگنی را تسکین می‌دهد.
  • اتودولاک: این دارو هم با مهار آنزیم سیکلواکسیژناز باعث کم شدن التهاب در بافت‌های مختلف خواهد شد.
  • هیالورونان: این دارو هم برای درمان و کاهش دردهای التهابی به صورت تزریقی استفاده می‌شود. معمولاً این دارو را مستقیم به موضع درد تزریق می‌کنند که باعث تسکین آن خواهد شد.
  • داروهای کورتیکواسترویید: این داروها هم تأثیر بسیار زیادی در کم‌کردن التهاب و تسکین دردهای مفصلی دارند. این داروها هم به‌صورت تزریقی و هم موضعی استفاده می‌شوند. در مورد دردهای لگنی، کورتیکواستروییدها را معمولاً به‌صورت مستقیم به مفاصل ران تزریق می‌کنند تا التهاب را کم کند.
  • کورتیزون: این دارو هم با کم‌کردن عوامل التهابی، باعث کم‌شدن درد و التهاب در مفاصل می‌شود. معمولاً کورتیزون را مستقیماً به موضع درد تزریق می‌کنند.

فهرست مطالب

نویسنده شایان صاحبکار
درباره نویسنده: شایان صاحبکار
سلام شایان صاحبکار هستم. فعالیت خودم رو در حوزه نگارش محتوا پزشکی از سال 1399 آغاز کرده و تا به امروز مقالات تخصصی وب سایت برجیس در حوزه فیزیوتراپی اندام های بدن و بیماری‌های مربوط به این حوزه نگارش کرده‌ام. تمامی مقالات از منابع معتبر انگلیسی زبان پیدا، ترجمه و بازنویسی شده است. 

کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به تجهیزات پزشکی برجیس ميباشد | طراحی سايت و سئو توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس وب