لوگو برجیس
قرص شل کننده عضلات؛ قرص برای گرفتگی عضلات چه بخوریم؟

قرص شل کننده عضلات؛ قرص برای گرفتگی عضلات چه بخوریم؟

محصولات برجیس

گرفتگی عضلات از دردهای شایعی است که در اثر انقباض عضلات و ماهیچه ها به صورت غیر ارادی رخ می دهد و گاهی با درد بسیاری همراه است. علاوه بر فیزیوتراپی کمر، گردن و… که به صورت تخصصی تلاش می‌کنند تا با استفاده از روش‌های مختلف گرفتگی عضلات در اندام‌های بدن شما را رفع کنند؛ یکی از روش های رایج رهایی از درد گرفتگی و اسپاسم عضلات، استفاده از قرص شل کننده عضلات است.

اگر گرفتگی عضلات، امانتان بریده است و این سوال برایتان پیش آمده که قرص برای گرفتگی عضلات چه بخوریم، پیشنهاد می کنیم تا انتها همراه ما باشید.

کدام عضلات دچار گرفتگی می شوند؟

گرفتگی عضلات معمولا در اثر حرکت ناگهانی رخ می دهد. البته دلایل دیگری هم می تواند منجر به گرفتگی عضلانی شود که از جمله آن ها می توان به افزایش سن، چاقی، دیابت و خستگی عضله ها اشاره کرد. همچنین این اتفاق عموما برای ورزشکاران پس از تمرین پیش می‌آید که دلیل عمده آن هم عدم توجه ورزشکاران به اهمیت گرم کردن بدن قبل از ورزش و یا سرد کردن پس از آن است.

همچنین پیش از اینکه به دنبال رفع گرفتگی عضلات باشید، مهم است که علت این اتفاق را بیابید. در خیلی از موارد باید به دنبال پاسخ این سوال باشید که کمبود کدام ویتامین در بدن شما موجب گرفتگی عضلاتتان شده است؟ برای یافتن جواب بهتر است که به پزشک مراجعه نموده و آزمایش‌های لازم را انجام دهید.

 این اتفاق بیشتر در عضلات گردن، شانه، کمر و پا، شایع است.

درد عضلانی به دو شکل مختلف نمایان می شود، شامل:

  • اسپاسم

به گرفتگی ناگهانی عضلات و ماهیچه ها، اسپاسم گفته می شود.

  • اسپاستیسیته

به گرفتگی دائمی عضلات که سفتی و خشکی عضله را در پی دارد، اسپاستیسیته می گویند.

بهترین قرص برای رفع گرفتگی عضلانی (اسپاسم)

درمان گرفتگی عضلات با دستگاه فیزیوتراپی

پیش از آنکه با انواع قرص شل کننده عضلات آشنا شوید، خوب است بدانید که تنها راه رهایی از دردهای عضلانی، مصرف قرص نیست و در بسیاری از موارد می توان با دستگاه فیزیوتراپی خانگی نیز گرفتگی عضلات مختلف بدن را درمان کرد. در جلسات فیزیوتراپی از انواع روش های سرما درمانی و گرما درمانی برای گرفتگی عضلات استفاده می‌کنند. هرچند که این تنها روش نبوده و استفاده از دستگاه‌های مختلف یا ماساژ درمانی هم بسیار موثر خواهد بود.

بهترین قرص برای رفع گرفتگی عضلانی (اسپاسم)

قرص های مختلفی برای رفع گرفتگی عضلات در داروخانه ها وجود دارند که برخی از آن ها بدون نسخه پزشک و برخی تنها در صورت تجویز پزشک به فروش می رسند. انواع قرص شل کننده عضلات عبارتند از:

اورفنادرین مناسب ترین قرص برای اسپاسم عضلات کمر

اورفنادرین یکی از داروهای شل کننده عضلات محسوب می‌شود که نوعی آنتی بیوتیک از گروه آنتی کولینرژیک هاست. این آنتی بیوتیک اغلب گیرنده‌های استیل کولین را مسدود کرده و بیشتر برای کنترل لرزش‌های ناشی از پارکینسون مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کلونیدین قوی ترین قرص شل کننده عضلات کمر

کلونیدین از ارسال درد از گیرنده‌های درد به مغز جلوگیری کرده تا عضلات را شل کرده و درد را هم تسکین دهد. اما توصیه می‌شود کلونیدین را با سایر داروهای شل کننده عضلات مصرف نکنید. به عنوان مثال کلونیدین در صورتی که به همراه تیزانیدین مصرف شود، فشار خون را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

کاریزوپرودول؛ بهترین قرص برای رفع گرفتگی عضلات

قرص کاریزوپرودول به عنوان یک آرام بخش جهت تسکین دردهای گرفتگی عضلانی به افراد بالای 16 سال تجویز می شود. دوزهای این قرص، 250 تا 350 میلی گرم است.

قرص کلرزوکسازون

اگر در ناحیه کمر و گردن، فشار عضلانی حادی احساس می کنید، قرص کلرزوکسازون یکی از بهترین قرص های شل کننده عضلات می‌باشد. تغییر رنگ ادرار به قرمز یا بنفش در اثر متابولیزه شدن دارو از عوارض مصرف کلرزوکسازون به شمار می آید که خطرناک نبوده و نیاز نیست نگران شوید.

بهترین قرص برای اسپاستیسیته

قرص سیکلوبنزاپرین

یکی دیگر از قرص های شل کننده عضلات، سیکلوبنزاپرین نام دارد که در دو شکل قرص و کپسول در داروخانه ها موجود است. مصرف این قرص برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی نظیر نارسایی قلبی، ممنوع است.

قرص متاکسالون

قرص متاکسالون به عنوان قرص شل کننده عضلات، اثر مرکزی دارد. خواب آلودگی و ناراحتی روده و معده از عوارض مصرف این قرص هستند.

قرص متوکاربامول

متوکاربامول از قرص های شل کننده عضلات اسکلتی است که به دلیل عوارض جانبی بالقوه ای که دارد فقط با تجویز پزشک، قابل استفاده است.

سایر قرص های مناسب برای گرفتگی عضلات که بدون تجویز پزشک، قابل استفاده هستند عبارتند از:

  • قرص ایبوبروفن
  • قرص ناپروکسن
  • قرص استامینوفن

بهترین قرص برای اسپاستیسیته

همانطور که ذکر کردیم اسپاستیسیته، نوع قوی تر گرفتگی عضلات است، بنابراین برای رفع آن به قرص های قوی تری نیاز است که در ادامه برخی از آن‌ها را نام خواهیم برد. اما پیش از آن باید به این نکته توجه کرد که اگر گرفتگی عضلات به دلیل کمبود ویتامین باشد، مصرف کدام مواد غذایی می‌تواند برای اسپاسم عضلانی مفید باشد.

قرص باکلوفن؛ قرص شل کننده عضلات

یکی از قرص هایی که برای رهایی از درد گرفتگی عضلات به بیماران تجویز می شود قرص باکلوفن است. با مصرف این قرص، فعالیت ماهیچه ها بهبود می یابد.

قرص متوکاربامول

اگر به دردهای عضلانی استخوانی و شدید دچار شده اید یکی از قرص های مناسب برای رفع آن، قرص متوکاربامول است.

قوی ترین قرص شل کننده عضلات

قرص تیزانیدین

قرص تیزانیدین به افرادی که مدت زیادی است از گرفتگی عضلات خود رنج می برند و عضلات آن ها، سفت شده اند تجویز می شود. این قرص با اثرگذاری بر اعصاب نخاعی به درمان و کاهش دردهای عضلانی کمک شایانی می کند.

از عوارض این قرص شل کننده عضلات می توان به ایجاد اختلال در خواب و مشکلات کبدی اشاره کرد.

قرص دانترولن

با مصرف قرص دانترولن، یون کلسیم در بدن آزاد و تنظیم شده و در نتیجه التهاب عضلات اسکلتی مدیریت می شود. لازم به ذکر است که دانترولن تزریقی نیز موجود است.

هشدار: مصرف این قرص شل کننده عضلات برای افراد مبتلا به بیماری های کبدی، ممنوع است.

قویترین قرص شل کننده عضلات گردن

مصرف قویترین قرص شل کننده عضلات گردن در کنار استراحت و فیزیوتراپی می تواند به تسریع روند بهبود شما کمک شایانی می کند. بنابراین اگر عضلات گردنتان دچار گرفتگی شده و می خواهید خیلی زود بهبود پیدا کنید، پیشنهاد می کنیم که از مصرف قرص های شل کننده عضلات گردن غافل نشوید.

از جمله قویترین قرص های شل کننده عضلات گردن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سیکلوبنزاپرین (فلکسریل)
  • متوکاربامول (روباکسین)
  • تیزانیدین (زانافلکس)
  • کاریزوپرودول (سوما)
  • دیازپام (والیوم)

بنزودیازپین بهترین دارو برای گرفتگی عضلات کمر

دسته بنزودیازپین‌ها از گروه داروهای آرام بخشی هستند که در تسکین درد تا حد زیادی تاثیرگذار خواهندبود. مکانیسم این دست از داروها به گونه‌ای است که بر انتقال دهنده‌های عصبی خاص تاثیر می‌گذارند. نمونه‌های این داروها شامل موارد زیر هستند:

  • کلونازپام
  • لورازپام
  • آلپرازولام

قویترین قرص شل کننده عضلات کمر

اگر در جستجوی قویترین قرص شل کننده عضلات کمر هستید باید بگوییم که می توانید از قرص هایی که در بخش قبلی مقاله آن ها را معرفی نمودیم برای بهبود گرفتگی عضلات کمر خود استفاده کنید.

به طور کلی قویترین قرص شل کننده عضلات کمر عبارتند از:

  • کاریزوپرودول
  • کلرزوکسازون
  • سیکلوبنزاپرین
  • متاکسالون
  • متوکاربامول

علاوه بر موارد فوق، 2 قرص تیزانیدین و دیازپام نیز به عنوان قرص های شل کننده عضلات اسکلتی شناخته می شوند که اثر ضد اسپاسمی داشته و می توانید از آن ها برای بهبود درد ناشی از گرفتگی کمر خود استفاده کنید.

توصیه می کنیم که در صورت تجویز پزشک به مصرف قوی ترین قرص شل کننده عضلات کمر، این قرص ها را درست طبق دستور پزشک خود مصرف کنید تا احتمال بروز عوارض جانبی آن ها به حداقل برسد.

داروهای بدون نسخه برای عضلات گردن وعضلات کمر

در کنار داروهایی که بایستی حتما با نسخه پزشک مصرف شوند، داروهایی هم هستند که می‌توان بدون نسخه دکتر آن‌ها را تهیه کرد. اما باید از مصرف بیش از اندازه آن نیز خودداری کرد تا از عوارض جانبی آن‌ها در امان باشید. این دست از داروها شامل: داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی مانند ناپروکسن، ایبوپروفن و… ، داروهای مسکن مانند استامینوفن و ژلوفن.

قویترین قرص شل کننده عضلات کمر چه عوارضی دارد؟

هر نوع قرص شل کننده عضله کمر در کنار اینکه دردهای عضلانی را تسکین می‌دهد، دارای عوارض جانبی احتمالی بسیاری خواهدبود. به همین خاطر پیشنهاد می شود قبل از مصرف این داروها نسبت به عوارض جانبی شان آگاهی کافی داشته باشید:

  • خواب آلودگی و خستگی
  • حالت تهوع
  • سرگیجه
  • سردرد
  • خشکی دهان

البته مصرف خودسرانه این داروها می‌تواند عوارض جانبی مانند تاری دید و غش را هم به همراه داشته باشد.

معرفی بهترین پمادها برای گردن درد

به‌طورکلی استفاده از پمادهای موضعی به‌عنوان تسکین‌دهنده پیشنهادشده و لزوم تکرار مکرر آن برای نتیجه بهتر است. در ادامه لیستی از بهترین پمادها برای گردن درد را آماده کرده‌ایم. از برخی از این پمادها در زمان فیزیوتراپی گردن برای کاهش درد و التهاب بیمار استفاده می‌شود.

پیش از معرفی قرص و پماد برای گردن درد، باید به شما بگوییم که انتخاب بالش مناسب می‌تواند تاثیر بسیار زیادی بر روی گردن درد یا گرفتگی های گردن داشته باشد. درواقع اکثر گرفتگی‌های گردن را می‌توان به نوع خوابیدن شما، حالت بدنی‌تان در هنگام خواب و بالش ربط داد. به همین منظور اگر پس از بیدار شدن از خواب احساس گرفتگی گردن دارید، بهتر است که برای رهایی از این درد بالش و تشک مناسب خریداری کنید.

پماد پیروکسیکام برای درمان گردن درد

به‌منظور کنترل و تسکین انواع دردهای استخوانی، مفصلی و عضلانی از پماد معروف پیروکسیکام استفاده می‌شود. اثربخشی این پماد در کاهش تورم موجود در ناحیه موردنظر و خشکی مفاصل گردن است. پماد پیروکسیکام را به اندازه یک نخود بر روی گردن و در محل درد استفاده کرده و به صورت دورانی ماساژ دهید. استفاده از این پماد به مدت 1 هفته و روزانه یکبار می‌تواند گردن درد شما را تا حد زیادی بهبود بخشد.

متیل سالیسیلات

معرفی بهترین پمادها برای تسکین گردن درد

پماد متیل سالیسیلات عضو مهمی در لیست پمادهای ضدالتهاب است. این دارو غیراستروئیدی بوده و مناسب برای دردهای عضلانی، مفصلی و استخوانی است. شیوه مصرف این پماد برای اثربخشی بهتر به‌صورت مصرف روزانه 4 بار به حالت ماساژ روی پوست محل درد است. بروز حساسیت‌های پوستی با استفاده از این پماد بسیار کم مشاهده شده است. توجه داشته باشید که استفاده از پماد متیل سالیسیلات برای کودکان مناسب نیست.

پماد رزماری و تاثیر آن در بهبود گردن درد

رزماری یکی از گیاهان دارویی است که به عنوان ضد درد از آن استفاده می‌شود. هرچند که این گیاه فواید بسیار دیگری هم دارد. پماد رزماری به صورت خمیری بوده و روی پوست قرار می‌گیرد. استفاده از رزماری برای درمان گردن درد یا حتی سردرد بسیار موثر است. افرادی که به گیاهان دارویی حساسیت دارند یا بانوان شیرده و باردار امکان استفاده از این پماد را ندارند. اما استفاده آن برای بزرگ‌سالان و حتی کودکان ممنوعیتی ندارد.  به دلیل وجود منتول و کامفر، پماد رزماری اثر ضد درد و ضد التهاب دارد. به همین دلیل استفاده از آن موجب می‌شود که آنزیم‌های لیپواکسیژناز مهار شده و تورم گردن بهبود یابد.

پماد رهامین

از دیگر پمادها برای گردن درد می‌توان به رهامین اشاره کرد. استفاده متوالی از این پماد تأثیر مثبتی روی تسکین و کاهش درد گردن دارد. این پماد خواص ضدالتهابی داشته و به‌صورت موضعی استفاده می‌شود. کنترل استئوآرتریت ازجمله فواید مصرف پماد رهامین است. ترکیبات تشکیل‌دهنده اصلی برای ساخت این پماد، گل مغربی و گیان پنجه شیطان است. گلوکزآمین موجود در رهامین برای ساخت مفاصل و لیگمان‌ها مناسب بوده و تأثیر مثبتی در کاهش گردن درد در افراد دارد.

استفاده مکرر از این پماد برای بروز نتایج بهتر الزامی بوده و علاوه بر آن به استحکام غضروف‌های موجود در ناحیه گردن کمک می‌کند. تأمین گوگرد موردنیاز برای بدن و همچنین تسکین دردهای ورزشی از دیگر فواید مهم مصرف پماد رهامین است.

پماد بیزالن برای گردن درد

این پماد ترکیبی از گیاهان دارویی است که برای گردن درد و سایر دردهای مفصلی بسیار مفید خواهد بود. بیزالن در لیست پمادهایی قرار دارد که دردهای روماتیسمی را کاهش می‌دهند و همین امر موجب می‌شود تا آرتروز گردن یا کوفتگی شدید در این ناحیه به سرعت بهبود یابد. حتی می‌توان گفت که از پماد بیزالن برای دیسک کمر هم استفاده می‌شود. در برخی موارد دیده شده که هنگام جلسات فیزیوتراپی کمر از این پماد برای کاهش التهابات بیمار استفاده می‌شود.

زنجبیل ماده اصلی تشکیل دهنده این پماد بوده که به عنوان یک ضدالتهاب شناخته می‌شود. این پماد خاصیت ضددرد داشته و استفاده از آن به اندازه 3 الی 5 بار در طول روز می‌تواند گردن درد شما را تا حد زیادی بهبود ببخشد.

پمادهای خارجی مناسب برای گردن درد

پمادهای خارجی مناسب برای گردن درد

پماد Tiger Balm

در ترکیبات این پماد خارجی نعناع، میخک و کافور دیده می‌شود. با استفاده از این ترکیبات پماد تایگر بالم تأثیر مثبتی در کاهش انواع دردهای عضلانی دارد. روش مصرفی آن به‌صورت مالشی بوده و گزینه‌ای مناسب برای استفاده در زمان ماساژ درمانی می‌باشد. از دیگر خواص آن می‌توان به خاصیت آرامش‌بخشی و خنثی‌سازی اشاره کرد.

پماد Ted Pain Cream

از بین بردن گردن درد در سطح مولکولی با استفاده مکرر از پماد تد پین کرم انتظار می‌رود. این پماد در لیست پمادهای خارجی معروف و مناسب برای رفع گردن درد قرارگرفته است و عموما در جلسات فیزیوتراپی گردن توسط فیزیوتراپ برای بیمار استعمال شده و به او توصیه می‌شود.

ژل Mary’s Medicinals CBD

این ژل هم از جمله راه‌های سریع گردن درد به حساب می‌‌آید. توجه داشته باشید که قیمت ژل Mary’s Medicinals CBD مقداری زیاد بوده، اما به همان نسبت هم تاثیر چشمگیری در بهبود گردن درد دارد. این ژل هیچگونه حساسیت و التهابی ایجاد نمی‌کند و برای همه افراد استفاده از آن جهت درمان گردن درد توصیه می‌شود.

معرفی بهترین قرص برای گردن درد

معرفی قرص‌های تسکین‌دهنده گردن درد

همان‌طور که می‌دانید استفاده از انواع قرص‌های مسکن به‌منظور کاهش درد و آرامش بخشی امروزه بسیار مرسوم است. داروهای ضدالتهابی به دو دسته استروئیدی و غیراستروئیدی تقسیم می‌شوند که در این صفحه به‌طور کامل درباره این 2 مورد توضیحاتی را به شما عزیزان ارائه داده‌ایم. در ادامه این بخش به معرفی بهترین قرص ها برای درمان گردن درد خواهیم پرداخت:

استامینوفن

قرص استامینوفن یکی از موثرترین قرص‌ها جهت درمان گردن دردهای عصبی است. مصرف قرص استامینوفن می‌تواند به کبد آسیب جدی بزند. بنابراین اگر جهت درمان گردن درد از آن استفاده می‌‎کنید، بهتر است که بیش از دوز توصیه شده پزشک مصرف نکرده و در طول مدت درمان از خوردن الکل پرهیز کنید.

قرص سلکوکسیب برای گردن درد

یکی دیگر از قرص‌هایی که می‌توانید برای کاهش درد گردن استفاده کنید، قرص سلکوکسیب است. این قرص یک ضد التهاب غیر استروئیدی بوده و در دوزهای 100 و 200 میلی گرمی موجود می‌باشد.

قرص دیکلوفناک جهت درمان گردن درد

در صورتی که مبتلا به گردن درد یا آرتروز گردن هستید، مصرف قرص دیکلوفناک می‌تواند التهاب و درد شما را در این ناحیه بهبود ببخشد. دیکلوفناک به صورت کپسول، شیاف یا آمپول در بازار موجود می‌باشد.

ایبوپروفن و ناپروکسن برای درد گردن

این دو قرص به دلیل تاثیر چشمگیری که در کاهش التهاب و درد دارند، برای دیسک گردن و تسکین درد در این ناحیه پرکاربرد هستند. باید در استفاده از این دو قرص احتیاط لازم را داشته باشید، زیرا مصرف بیش از حد آن می‌تواند موجب خونریزی معده شود.

قوی ترین قرص های شل کننده عضلات گردن

در ادامه برخی از بهترین قرص های شل کننده عضلات گردن را به شما معرفی خواهیم کرد که در صورتی گرفتگی‌های ناگهانی گردن، می‌تواند به بهبود درد شما کمک زیادی کند.

کاریزوپرودول (Carisoprodol)

یکی از دلایل اصلی بروز درد در گردن، گرفتگی عضلات این ناحیه است. به عنوان یکی از قوی ترین قرص های شل کننده عضلات گردن، کاریزوپرودول را معرفی می کنیم. این قرص از ارسال سیگنال های درد به مغز، جلوگیری کرده و در نتیجه درد گردن تسکین پیدا می کند.

قرص کاریزوپرودول در دو دوز 250 و 350 میلی گرم در داروخانه ها وجود دارد.

نکته: مصرف این مسکن برای افراد زیر 16 سال، ممنوع است.

قوی ترین قرص های شل کننده عضلات گردن

 

الفن ایکس

الفن ایکس نیز در لیست قرص های شل کننده عضله گردن وجود دارد و یکی از بهترین قرص ها برای درد گردن محسوب می شود. در واقع این قرص جزء داروهای ضد التهاب بوده و درد گردن را به خوبی تسکین می بخشد.

ایندومتاسین؛ بهترین قرص گردن درد

ایندومتاسین را می توان به عنوان یکی از بهترین قرص ها برای آرتروز گردن و به طور کلی تورم و درد گردن معرفی کرد.

درمان گیاهی و خانگی درد گردن

تا اینجای مقاله بهترین قرص و پماد برای درد گردن را معرفی کردیم. مواردی که در اینجا بیان کردیم، تنها روش های تسکین و درمان بودند. اما به طور کلی باید بدانید که کمبود کدام ویتامین موجب گرفتگی عضلات خواهند شد و برای درمان آن باید کدام مواد غذایی را مصرف کنید تا از شر گرفتگی‌ها رهایی یابید. اکنون می خواهیم روش های درمان گیاهی و خانگی گردن درد را بررسی کنیم که عبارتند از:

درمان درد گردن با زردچوبه

زردچوبه به دلیل خواص ضد التهابی که دارد از بهترین درمان های خانگی گردن درد به شمار می رود.

بدین منظور یک قاشق چای خوری پودر زردچوبه را به همراه مقداری عسل به یک لیوان شیر داغ بیافزایید و پس از خنک شدن ترکیب، آن را بنوشید.

این ترکیب را روزی دو بار تا زمان بهبود درد گردن مصرف کنید.

درمان گیاهی و خانگی درد گردن

درمان گیاهی درد گردن با زنجبیل

زنجبیل نیز به دلیل ترکیبات ضد التهاب موجود در آن در درمان درد گردن، موثر است و می توان از آن به روش های مختلف خوراکی و موضعی، استفاده کرد.

جهت مصرف خوراکی زنجبیل، نصف قاشق چای خوری پودر زنجبیل را به یک لیوان آب افزوده و سه مرتبه در روز بنوشید.

برای مصرف موضعی زنجبیل، مقداری از ریشه گیاه را رنده کرده و در داخل پارچه ای از جنس ابریشم قرار دهید و پارچه را گره بزنید، سپس برای مدت نیم دقیقه پارچه را داخل آب داغ بگذارید و پس از خنک شدن، آن را برای مدت 20 دقیقه بر روی قسمتی از گردن که درد می کند، قرار دهید.

این کار را هر روز تا زمان تسکین درد تکرار کنید. 

درمان گیاهی درد گردن با آب کرفس

آب کرفس نیز از نوشیدنی های گیاهی مفید برای تسکین درد گردن می باشد. در صورت احساس درد در ناحیه گردن، از نوشیدن روزی یک بار آب کرفس، غافل نشوید.

سرکه سیب

سرکه سیب نیز به دلیل بهره مندی از خواص ضد التهابی برای درد گردن بسیار مفید است. سرکه سیب را می توان هم به صورت خوراکی و هم موضعی جهت تسکین گردن درد استفاده کرد.

جهت استفاده موضعی، یک دستمال کاغذی آغشته به سرکه سیب را تا زمانی که خشک نشده روی ناحیه ای از گردن که دچار درد شده، قرار دهید.

چای دارچین؛ معجزه درمان گردن درد

دارچین نیز به دلیل بهره مندی از خواص ضد التهابی می تواند بهترین درمان خانگی برای درد گردن باشد. بهترین روش مصرف دارچین، ترکیب آن با چای می باشد.

بیشتر بخوانید: برای گرفتگی عضلات چه بخوریم؟

مسکن‌های مخدری در لیست قرص‌های مناسب برای تسکین گردن درد

داروهای حاوی مخدر مانند کدئین، هیدروکودون و اوکس کودن توانایی کاهش درد به میزان قابل‌توجهی را دارند به‌ویژه در مواردی که استفاده از داروهای غیر مخدری تأثیر در کاهش درد گردن شما نداشته باشند. این دسته از قرص‌ها هم مانند الباقی داروهای شیمیایی دارای عوارضی مانند خواب‌آلودگی، تهوع و یبوست هستند.

همچنین انواع استروئیدها مانند پردنیزون (دلتاسون، اوراسون) در کاهش درد گردن تأثیر داشته و به‌صورت خوراکی نیز مصرف می‌شوند؛ اما در بیشتر حالات روش استفاده از آن‌ها به‌صورت تزریق مستقیم در ناحیه ملتهب است.

مسکن‌های مخدری در لیست قرص‌های مناسب برای تسکین گردن درد

استفاده از شل کننده‌های عضلانی برای کاهش درد گردن

از انواع این دسته از داروهای ضدالتهاب و درد می‌توان به باسلوفن اشاره کرد. در اکثر حالات این داروها به‌صورت تزریقی مصرف شده اما موارد خوراکی آن نیز موجود است. شل کننده‌های عضلانی با از بین بردن گرفتگی، خشکی و سفتی عضلات به کاهش درد شما کمک خواهند کرد.

راه های پیشگیری از گردن درد چیست؟

در بسیاری از موارد با رعایت یک سری نکات می توان از گردن درد، پیشگیری کرد، از جمله:

  • قرار دادن سر در زاویه مناسب هنگام راه رفتن، نشستن و خوابیدن
  • نرمش گردن پس از انجام یک فعالیت طولانی مدت
  • استفاده از تشک و بالش دارای ارتفاع مناسب

نتیجه گیری بررسی قرص شل کننده عضلات!

ما در این مقاله سعی کردیم بهترین قرص های شل کننده عضلات را معرفی کنیم تا در صورت ابتلا به این درد، خیلی سریع از آن خلاص شوید. از آنجایی که تمامی قرص های شیمیایی، عوارضی در پی دارند، پیشنهاد می کنیم حتما با تجویز پزشک، نسبت به تهیه و مصرف هر یک از قرص های نام برده شده اقدام کنید.

در آخر شما عزیزان می توانید سوالات و یا تجربیات خود در زمینه مصرف انواع قرص شل کننده عضلات را با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

منبع

سوالات متداول درباره انواع قرص شل کننده عضلات

گرفتگی عضلات به دلیل یکی از این موارد اتفاق می‌افتد: افزایش سن، دیابت، خستگی عضلات و انجام حرکات ورزشی قبل از گرم کردن بدن.

بله. بعداز مصرف این دارو ادرار بنفش یا قرمز می‌شود که البته جای نگرانی نیست.

خیر. از آنجاییکه ساختار ماهیچه قلب و عضلات اسکلتی یکسان هستند، به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی و انبساط عضله قلب، از مصرف خودسرانه آن خودداری کنید.

فهرست مطالب

نویسنده شایان صاحبکار
درباره نویسنده: شایان صاحبکار
سلام شایان صاحبکار هستم. فعالیت خودم رو در حوزه نگارش محتوا پزشکی از سال 1399 آغاز کرده و تا به امروز مقالات تخصصی وب سایت برجیس در حوزه فیزیوتراپی اندام های بدن و بیماری‌های مربوط به این حوزه نگارش کرده‌ام. تمامی مقالات از منابع معتبر انگلیسی زبان پیدا، ترجمه و بازنویسی شده است. 

کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به تجهیزات پزشکی برجیس ميباشد | طراحی سايت و سئو توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس وب